Τα σουξεδάκια της εβδομάδας(18.01.2020-25.01.2020)

Λίγο πτωχή η εβδομάδα που μας πέρασε αλλά έγιναν πραγματάκια και πάλι…

1. Οι Bombay Bicycle Club ήταν ανενεργοί από το 2014 (όπως και οι GAD!!!) και επανήλθαν με έναν πολύ ενδιαφέροντα δίσκο πριν από λίγες ημέρες. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο σημείο ζωής τους ήταν η απίστευτη δισκάρα του τραγουδίστη τους με το ψευδώνυμο Μr. Jukes (να το τσεκάρετε γιατί γαμεί…).

Αυτές τις μέρες λοιπόν κυκλοφόρησαν το «Everything Else Has Gone Wrong» το οποίο αποδυκνείει και πάλι την μουσική ιδιοφυΐα τους. Πάρτε μιά μικρή δόση:

https://youtu.be/J8RSFbLDPn8

2. Η Halsey η οποία μας έγινε γνωστή κυρίως από την συνεργασία της με τον G-Eazy στο «Him and I», κυκλοφόρησε και αυτή έναν συμπαθή δίσκο με την ονομασία «Manic».

Πολύ ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή της Alanis Morissette στο «Alanis’ Interlude».

Πάρε…

https://youtu.be/YEYtIIjsEqQ

3. Ο Αυστραλός Josef Salvat είναι μιά πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έκανε αίσθηση με το πανέμορφο «Hustler» και επίσης βρίσκεται πίσω από την πανέμορφη διασκευή του «Diamonds» που το ακούγαμε στην διαφήμιση της Sony τιβί.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το «Playground Love».

https://youtu.be/OmtiaBWvcJA

4. Η Αμερικανίδα Aubrie Sellers τραγουδάει θλιμμένα αγαπησιάρικα country σουξεδάκια και αυτή τη βδομάδα μας χάρισε το «Haven’t Even Kissed Me Yet».

https://youtu.be/YoL7FO5uZfM

5. O Jai Wolf ανήκει στη γενιά των dj- producers που έχει ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια και είναι πραγματικά καλός. Το «Moon Rider» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες σε συνεργασία με τον Wrabel θυμίζει αρκετά Sam Smith.

https://youtu.be/jEb_EhNm9I0

6. Ο Elliot Moss θυμίζει πολύ James Blake και πολλές φορές τον ξεπερνά. Ο δίσκος του «A Change in Diet» ακούγεται νεράκι.

https://youtu.be/3ZhtP90LwrU

7. Οι Algiers είναι από τα πιο hot post punk ονόματα στη φάση και ακούσαμε τον δίσκο τους «There is No Year» όπου συνεχίζουν να τα σπάνε με αυτό το μυστήριο μπλέξιμο post punk,soul και gospel. Ξεχωρίσαμε τούτο εδώ:

https://youtu.be/LEPnVUAZc90

Σχολιάστε